Klinik Psikolog Müge Kılıçlar

Klinik Psikolog Müge Kılıçlar

Lisans eğitimini FMV Işık Üniversitesi, Psikoloji [İngilizce] bölümünde onur derecesiyle tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa Devlet Hastanesi ve çeşitli kurumlarda staj yapmış ve akademik çalışmalara destek olmak amacıyla üniversitede gönüllü asistanlık yapmıştır. Bunun yanı sıra Işık Üniversitesi Psikoloji Kulübü Başkan Yardımcılığı, Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) üniversite temsilciliği yapmış ve alana yönelik projelerde çeşitli görevler almıştır.

Lisans hayatını bitirdikten sonra Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde bir seneye yakın araştırma asistanlığı yapmıştır. Çeşitli polikliniklerde gözlemlerini sürdürürken farklı hastalıkları olan 200’ün üzerinde geriatri hastasıyla birebir görüşmeler yapmış, çeşitli testler uygulamıştır. Bu hastalarla yapmış olduğu ölüm korkusu ve ayrılık anksiyetesi ile ilgili çalışma poster bildiri olarak yayınlanmıştır.

Uzmanlık eğitimini FMV Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programında “Cinsel Doyum ile Beden İmajı ve Benlik Saygısı Arasındaki İlişki” adlı tez çalışmasıyla (yüksek onur derecesi ile) tamamlamıştır.

Dr. Emel Stroop tarafından verilen Kognitif Terapi Yönelimli Klinik İlk Görüşme ve Terapi Becerileri, Kognitif Terapi İlkeleri ve Depresyon Tedavisinde Uygulanması, Kognitif Terapinin Anksiyete Tedavisinde Uygulanması, Kognitif Terapinin OKB Tedavisinde Uygulanması, OKB’de ERP’nin (Maruz Bırakarak Tepki Önleme) Uygulanması eğitimlerini, Prof. Dr. Gonca Soygüt tarafından verilen Şema Terapi Temel Düzey, Uzm. Psk. Asena Yurtsever tarafından verilen Emdr 1 ve 2. düzey eğitimlerini tamamlamıştır. Psikometrik değerlendirme amacıyla çeşitli testler uygulamaktadır. Türk Psikologlar Derneği üyesidir.  2016 yılından beri Ateş Psikiyatri ve Psikoterapi Akademisi bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Çalışma Saatleri:
10.00 - 19.00

Prof Dr. M. Alpay Ates Randevu:
0543 876 48 22

iletisim@appaistanbul.com
Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Ergun Aprt. No:244 D:11 Kadıköy/İstanbul

Alsiyon Digital Agency © 2018 - 2022